Ordin de protecţie provizoriu, emis pe numele unui bărbat violent

Ordin de protecţie provizoriu, emis pe numele unui bărbat violent

Femeia a fos agresată FOTO Adevărul

De la un scandal în familie produs în localitatea ialomiţeană Scânteia, un brăilean s-a ales cu dosar penal. Pe numele sau a fost emis şi un ordin de protecţie provizoriu deoarece şi-a lovit soţia, dar şi pe bărbatul care aceasta se refugiase.

Conform IPJ Ialomiţa, pe 4 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre un scandal provocat de un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din Brăila. Supărat că soţia plecase de acasă, agresorul a venit în  judeţul Ialomiţa, acolo unde fugise consoarta sa, ca să-şi facă dreptate.
 
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că  suspectul ar fi pătruns fără drept în imobilul altui bărbat din localitatea Scânteia, cu intenţia de a-i cere soţiei sale să revină la domiciliu. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 36 de ani ar fi exercitat acte de violenţă asupra fostei soţii şi a proprietarului imobilului din Scânteia.
 
În urma completării chestionarului de evaluare a riscului, poliţiştii au stabilit că există risc iminent de producere a altor acte de violenţă domestică, fiind întrunite condiţiile necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: