Ordin de protecţie provizoriu, emis pe numele unei femei care şi-a bătut socrul

Ordin de protecţie provizoriu, emis pe numele unei femei care şi-a bătut socrul

Poliţia a emis ordin de protecţie provizoriu pe numele femii FOTO Adevărul

O femeie în vârstă de 47 de ani, din localitatea Ivăneşti, este cercetată penal de poliţiştii ialomiţeni după ce si-a snopit socrul în bătaie. Pe numele femeie a fost emis un ordin de protecţie provizorie, iar bătrânul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii ialomiţeni au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele unei femei de 47 de ani, din localitatea Ivăneşti, care şi-a lovit socrul.
 
La data de 16 aprilie, în jurul orei 21.00, poliţiştii din Slobozia au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ivăneşti este lovit de nora sa.
 
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că la domiciliul acestora a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia femeia de 47 de ani şi-a lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru îngrijiri medicale. 
 
S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, reieşind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările