Olimpicii din Feteşti şi profesorii coordonatori, premiaţi pentru performanţele scolare

Olimpicii din Feteşti şi profesorii coordonatori, premiaţi pentru performanţele scolare

Elita elevilor din feteşti, răsplătită de Consiliul Judeţean ialomiţa FOTO Facebook/CJ Ialomiţa

O nouă zi de premiere, de această dată la Feteşti. Marţi, 3 decembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru, a ajuns la Liceul Teoretic ,,Carol I" din Feteşti pentru a-i recompensa pe elevii care au obţinut premiul I la olimpiadele judeţene şi pe profesorii care i-au sprijinit.

 
Conform Consiliului Judeţean ialomiţa, de data aceasta, merituoşii din trei licee şi o şcoală gimanzială din municipiu şi, respectiv, un liceu din Ţăndărei au fost cei cărora le-au fost răsplătite performanţele.
Următoarele întâlniri care fac parte din programul ,,Premii de excelenţă pentru olimpicii ialomiţeni din învăţământul preuniversitar de stat, pentru anul 2018-2019" vor avea loc pe 11 decembrie. Astfel se va încheia şi procesul de acordare a celor peste 200.000 de lei către cadrele didactice şi elevii care au ajuns la cea mai înaltă performanţă la olimpiadele judeţene.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: