O mie de baloţi de paie s-au făcut scrum într-o gospodărie din satul Maltezi

O mie de baloţi de paie s-au făcut scrum într-o gospodărie din satul Maltezi

Pompierii au stins focul după 6 ore FOTO Adevărul

O mie de baloţi de paie s-au făcut scrum la sfârşitul săptămânii într-o gospodărie din satul Maltezi, localitatea Stelnica. Cinci echipaje de pompieri din Feteşti şi Slobozia au luptat cu flăcările mai bine de 6 ore.

Focul a izbucnit în jurul orei 23.55 la o şiră de baloţi din paie în gospodăria unui cetăţean din satul Maltezi, din localitatea Stelnica. La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă cinci echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti şi Detaşamentului de Pompieri Slobozia, cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de voluntari de la SVSU Făcăeni cu o autospecială de stingere.
 
La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat la şira de baloţi din paie de grâu şi lucernă. Incendiul a fost lichidat după mai bine de 6 ore, intervenţia de stingere fiind îngreunată de cantitatea foarte mare de plante furajere aprinsă. Nu au existat victime. Flăcările au cuprins o cantitate de  aproximativ 1.000 de baloti din paie.  Cel mai probabil, incendiul s-a produs datorită autoaprinderii plantelor furajere.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările