O mamă şi fiul ei, pe scenă. Maia Morgenstern, în spectacolul "Tangou final", revine în Bărăgan

O mamă şi fiul ei, pe scenă. Maia Morgenstern, în spectacolul

Maia Morgestern, pe scenă, alături de fiul ei FOTO Adevărul

Maia Morgenstern revine la Slobozia joi, 4 iulie. Îndrăgita actriţşa va urca pe scenă alături de Tudor Aaron Istudor, fiul spu, într-o piesă de Mario Diament, care spune povestea unei mari actriţe ce se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele şi luminile propriei existenţe.

  
Piesa de teatru „Tangou final” este programată joi, la  ora 20.00, la Slobozia. Biletele se pot achiziţiona de la casieria Casei Municipale de Cultură, după următorul program: marţi - miercuri: 08.00 - 16.30, joi: 08.00 - 20.00. De asemenea, sunt disponibile şi online, la adresa: https://www.blt.ro/tangou-final.html.
 
Piesa“Tangou final”,de Mario Diament prezintă o poveste de viaţă, povestea unei actriţe, mare stea odată. Personajele principale sunt Valeria Durand şi Diego. Actriţa interpretează o fostă stea de cinema care ura ziariştii pentru că i-au distrus viaţa şi cariera, dar acceptă să dea un ultim interviu. Povestea este simplă, dar cu o mare încărcătură emoţională. Ea, fosta stea de cinema, este silită de false împrejurări să-şi dezvăluie trecutul tenebros unui ziarist care a idolatrizat-o, măcinat el însuşi de propriile complexe. Un interviu nonconformist, care nu va ajunge niciodată în paginile ziarului. Pentru că răzbunarea fostei dive va fi cruntă.
       

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările