O jumătate de tonă de peşte, confiscată de la braconieri. Ce au mai găsit poliţiştii la percheziţii

O jumătate de tonă de peşte, confiscată de la braconieri. Ce au mai găsit poliţiştii la percheziţii

O jumătate de tone de peşte, confiscară de la bracon ieri FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii din Ialomiţa au reţinut 3 bărbaţi, după percheziţii efectuate la locuinţele unor suspecţi de braconaj piscicol şi furt calificat. Au fost descoperite peste 570 de kilograme de peşte, aproape 2000 de metri de plasă monofilament precum şi 2 bărci pneumatice şi unelte de pescuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Pe 19 februarie, zeci de poliţişti, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat 7 percheziţii domiciliare în judeţele Ialomiţa şi Ilfov, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol şi furt calificat.
 
Conform IPJ Ialomiţa, în timpul descinderilor au fost identificate şi ridicate 576 de kilograme de peşte din speciile fitofag, cten şi crap, 1920 de metri plasă monofilament, un motor electric de barcă, 2 bărci pneumatice, precum şi 2 aparate electrice de pescuit construite artizanal.
 
Faţă de 3 persoane, cu vârste cuprinse între 33 şi 44 de ani, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Ialomiţa. Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: