Moartea subită a cântăreţului de muzică populară Ion Artur din Feteşti. S-ar fi stins din viaţă din cauza medicilor

Moartea subită a cântăreţului de muzică populară Ion Artur din Feteşti. S-ar fi stins din viaţă din cauza medicilor

Ion Artur s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti FOTO: facebook.com/ion artur

Doliu în lumea muzicii populare. Interpretul Ion Artur din Feteşti s-a stins astăzi din viaţă pe patul de spital. Acesta a fost internat la Bucureşti, având diagnosticul de meningo-encefalită.

Deocamdată, informaţiile cu privire la motivul pentru care cântăreţul de muzică etno Ion Artur a ajuns la spital sunt incerte. Unele surse precizează faptul că acesta a intrat în comă din cauza unei altercaţii pe care ar fi avut-o în decembrie cu un poliţist. Alte surse susţin faptul că acesta a ajuns internat la spital, în urma unui accident rutier petrecut tot în decembrie.
 
Singura certitudine rămâne faptul că artistul a fost transferat de la Feteşti la Spitalul de Psihiatrie Obregia din Bucureşti, după care a ajuns internat la Spitalul Victor Babeş. Specialiştii de la Babeş i-au stabilit ca diagnostic boala numită meningo-encefalită. Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, după ce i-ar fi fost administrate eronat medicamente. Mai mult, se pare că acesta ar fi fost scăpat din patul de spital, de către infirmiere. 
 
Ion Artur a studiat pedagogia muzicală la Universitatea Spiru Haret din Bucureşti şi realiza mai multe emisiuni muzicale. Mai mult, a primit numeroase distincţii şi premii naţionale la festivalurile de muzică populară. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: