Minoră dată dispărută, căutată de poliţiştii ialomiţeni

Minoră dată dispărută, căutată de poliţiştii ialomiţeni

Fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors FOTO IPJ Ialomiţa

O minoră dată dispărută de către tatăl său este căutată de poliţiştii ialomişeni. Fata a plecat de acasă, din comuna Borduşani, şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 16 ani, care a plecat de la domiciliul din comuna Borduşani şi nu a mai revenit până în prezent.
 
În cursul zilei de 17 iulie, poliţiştii din Feteşti au fost sesizaţi de către tatăl fetei, despre faptul că Georgiana Roxana Roman a plecat de la domiciliul din comuna Borduşani şi nu a mai revenit. 
 
Fata are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50 de kg, păr negru, lungime medie, faţă ovală, ochi verzi.  La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu bluza galbenă, pantaloni scurţi de blugi albaştri, iar în picioare purta o pereche de papuci de culoare albastră. 
 
Cei care pot furniza informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările