Măsuri de siguranţă pentru examenele naţionale 2019. Poliţia, cu ochii pe şcoli

Măsuri de siguranţă pentru examenele naţionale 2019. Poliţia, cu ochii pe şcoli

Poliţia patrulează în împrejurimile centrelor de examen FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni acţionează, până 29 iunie, pentru ca Evaluarea Naţională,  susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, să aibă loc în condiţii de siguranţă .În acest sens, cele 22 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor. Măsuri de siguranţă suplimentare sunt luate si pentru desfăşurarea în siguranţă a Examenului Naţional de Bacalaureat 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Poliţiştii acţionează, zilnic, pe durata Examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2019, la care sunt înscrişi aproape 1.700 de elevi, fiind desfăşurate activităţi de patrulare în preajma tuturor centrelor de examinare.
 
Efectivele poliţiei ialomiţene acţionează zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează buna desfăşurare a examenelor, precum şi siguranţa publică.  
 
De asemenea, poliţiştii rutieri acţionează în zona unităţilor de învăţământ pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările