Marşul schimbării de la Slobozia. Peste 100 de tineri au protestat pe cele mai importante străzi ale oraşului

Marşul schimbării de la Slobozia. Peste 100 de tineri au protestat pe cele mai importante străzi ale oraşului

Marş anti-sistem, organizat la Slobozia FOTO: Mădălin Sofronie

Valul de proteste desfăşurate la nivel naţional au cuprins şi Slobozia. Peste 100 de tineri au făcut un adevărat marş al schimbări, cerând înlocuirea întregului sistem politic din ţara noastră. Mesajele protestatarilor au vizat şi administraţia locală a oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Manifestările anti-sistem de la Slobozia au debutat la ora 18.00, în Piaţa Unirii. Înarmaţi cu pancarte şi steaguri tricolore, tinerii au pornit într-un marş al schimbării, pe străzile oraşului. Au străbătut bulevardul Chimiei, apoi bulevardul Matei Basarab şi, apoi, pe bulevardul Cosminului.
 
Mesajele tinerilor au vizat întreaga clasă politică, dar şi administraţia locală a oraşului. Cele mai multe mesaje anti-sistem i-au fost adresate primarului Sloboziei, Alexandru Stoica. Astfel, protestatarii au strigat în cor , aproape de sediul primăriei: «Stoica nu uita, ţi-ai săpat groapa!». 
 
Toate acestea ca reacţie faţă de cel mai mare eşec administrativ din Slobozia, reprezentat de construcţia unei parcări subterane.  Proiectul ar fi trebuit să se apropie de final, însă, în prezent, în loc de şantier există o groapă imensă. Printre tinerii care au protestat la Slobozia s-a aflat şi Alexandru Panait (22 de ani). 
 
aStudent la Bucureşti acesta a venit acasă pentru a  se alătura tinerilor din oraşul său. „Vreau ca în această ţară să nu mai existe corupţie. Îmi doresc să existe o clasă politică mai bună şi căreia să-i pese de cetăţeni. De asemenea, mi-aş dori ca administraţia locală din Slobozia să aibă proiecte pentru cetăţeni, nu pentru edili” a declarat tânărul. Primul protest de la Slobozia s-a organizat marţi, când alte sute de tineri au venit în Piaţa Unirii pentru a aduce un omagiu victimelor din Clubul Colectiv, Bucureşti. 
 
Citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Copiii au susținut protestele de la Slobozia FOTO: Mădălin Sofronie 

Imagini din aceeasi galerie
  • Copiii au susținut protestele de la Slobozia FOTO: Mădălin Sofronie 
  • Protestatarii au fluturat steagul tricolor în Piața Unirii din Slobozia FOTO: Mădălin Sofronie 
  • Tinerii au cerut demisia întregii clase politice din România FOTO: Mădălin Sofronie 
  • În semn de protest, tinerii participanți la manifestații au îngenunchiat în mijlocul străzii FOTO: Mădălin Sofronie 
Distribuie imaginea
citeste totul despre: