„Mă simt extraordinar pentru că am luat bacalaureatul !“

 „Mă simt extraordinar pentru că am luat bacalaureatul !“

Alexandra David (foto tricou negru) se uita cu inima strânsă la rezultate

Emoțiile au ajuns la final ! Candidații din cea de-a doua sesiune a bacalaureatului au aflat astăzi rezultatele. Cu sufletul la gură, aceștia s-au îndreptat către centrele de examen, sperând că au reușit sa obțină note de trecere la probele susținute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chiar dacă, după spusele candidaților, subiectele din cea de-a doua sesiune s-au ridicat la nivelul de dificultate al celor din vară  , cei care și-au dat silința au reușit să recupereze materia pe ultima sută de metri și să treacă bac-ul fără probleme.

Printre ei se numără și Alexandra David (20 de ani), din Slobozia.Tanăra a alergat într-un suflet către panoul pe care se aflau afișate rezultatele . A urmărit cu inima strânsa lista pănă când a zărit media  înscrisă în dreptul numelui său.„Am reușit !” A exclamat fericită fata în momentul în care și-a dat seama că în sfârșit a trecut de acest hop.

Cu emoție și speranță în privire și-a căutat mai apoi colegii pe listă. S-a întristat atunci când a realizat  că majoritatea au picat , așa că, dacă la început se declarase foarte nemulțumită de media sa ( 6,06 ), ulterior si-a schimbat părerea.

“Am trecut si asta e tot ce contează. Am luat notă mică la biologie, materia la care am picat și prima dată. Poate nu m-am pregătit suficient sau a fost  din cauza emoțiilor, care m-au cuprins în momentul în care am văzut că întârzie subiectele”.

Alexandra intenționează ca în perioada urmatoare să se înscrie la o facultate din București. I-ar plăcea sa urmeze cursurile Facultății de Limbi Străine sau să îmbrațișeze cariera de jurnalist.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările