Lucrările pe DN201, tronsonul Axintele-Coşereni, finalizate în proporţie de 70%

Lucrările pe DN201, tronsonul Axintele-Coşereni, finalizate în proporţie de 70%

Tronsonul Axintele-Coşereni, finalizat 70% FOTO Facebook/Marian Pavel

DJ 201, pe tronsonul Axintele - Coşereni a fost finalizat în proporţie de 70%. Modernizarea celui mai lung drum din judeţul Ialomiţa continuă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am terminat lucrările de asfaltare în localitatea Bărcăneşti şi am primit confirmarea executantului lucrării că luna următoare asfaltăm şi ultima localitate din acest segment, Coşereni," a transmis Marian pavel, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.
 
DJ 201 Coşereni-Borăneşti-Bărcăneşti-Condeeşti-Axintele-Orezu-Piersica- Borduşelu-Marsilieni-Albeşti-Bueşti-Ivăneşti-Ion Ghica-Ciulniţa-Cosâmbeşti- Gimbăşani- Mărculeşti-Sudiţi- Ţăndărei are o lungime de 98 de km, fiind cel mai lung drum din judeţul Ialomiţa şi care face legătura între nouăsprezece dintre localităţile din sudul teritoriului.
 
Conform Consiliului Judeţean Ialomiţa, drumul judeţean necesita lucrări de intervenţii atât din cauza degradărilor la partea carosabilă, a deficienţelor privind sistemul de colectare şi evacuare a apelor pluviale cât şi din cauza lipsei elementelor de siguranţă a circulaţiei. Din întreaga lungime a drumului se vor moderniza în total, graţie finanţării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, 60,168 km.
 
"După parcurgerea tuturor etapelor de proiectare a lucrărilor, s-a desfăşurat achiziţia publică de lucrări, care, din cauza specificului lucrării, complexităţii generate de împărţirea pe patru loturi şi a numărului de ofertanţi, a durat aproape un an, anunţul de participare fiind publicat în luna martie 2020", au precizat reprezentanţii CJ Ialomiţa în primăvara acestui an.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările