Locomotiva unui tren de marfă a deraiat în judeţul Ialomiţa, după ce a lovit un TIR

Locomotiva unui tren de marfă a deraiat în judeţul Ialomiţa, după ce a lovit un TIR

FOTO Arhiva

Locomotiva unui tren de marfă a deraiat, marţi, la ieşire din localitatea Feteşti spre Movila, în judeţul Ialomiţa, după ce a lovit un TIR. Şoferul autocamionului, mecanicul marfarului şi ajutorul acestuia primesc îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, accidentul feroviar a avut loc la ieşire din Feteşti spre Movila. Un marfar a lovit un TIR, cauzele şi împrejurările exacte ale producerii evenimentului urmând a fi stabilite ulterior.

La faţa locului, intervin pompierii cu un echipaj de descarcerare grea de la Detaşamentul Slobozia, cu maşini de stingere incendii cu apă şi spumă şi echipaje SMURD şi Ambulanţa Ialomiţa. După impactul dintre marfar şi autocamion, şoferului de autocamion şi mecanicului de tren le-a fost acordat primul - ajutor medical de catre echipajul SAJ, iar ajutorului de mecanic de către echipajul SMURD. Niciuna dintre persoane nu a fost transportată la spital până acum.

Locomotiva a deraiat, trenul neavând încărcătură, în timp ce încărcătura TIR-ului formată din uree, potasiu şi fosfor a fost împrăştiată în urma impactului.

În urma accidentului, circulaţia pe calea ferată a fost oprită. În zonă, pompierii intervin cu mijloacele pentru descarcerare pentru degajarea autocamionului de pe calea ferată. De asemenea, pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor în zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările