Legendele fotbalului joacă într-un meci caritabil. Miza: salvarea gemenelor Maya şi Ingrid care au nevoie de operaţie în SUA

Legendele fotbalului joacă într-un meci caritabil. Miza: salvarea gemenelor Maya şi Ingrid care au nevoie de operaţie în SUA

Gemele maya şi Ingrid din Slobozia au nevoie de o operaţie fosrte costisitoare FOTO indepenedentonline.ro

Legendele fotbalului românesc vor juca la Slobozia pentru Maya şi Ingrid, ambele bolnave de paralizie cerebrală cu tetrapareză spastică. Gemenele au nevoie de 100.000 de euro pentru o operaţie salvatoare în SUA.Meciul, a cărui singură miză este salvarea celor două fetiţe, se va disputa vineri, 11 octombrie, de la ora 17.00, pe Stadionul 1 Mai din Slobozia.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În timpul partidei, donaţiile se vor putea face prin sms-ul afişat pe tabelă, prin depuneri în urnele mobile, dar şi în urma licitaţiei de tricouri ale fotbaliştilor care au jucat, eveniment care va avea loc la dineul caritabil de după meci. Înregistrarea partidei, unde intrarea este liberă, va fi transmisă de TVR.
 
Belodedici, Vlădoiu, Vivi Răchită, Pompiliu Stoica, Daniel Niculae, Maftei, Marica, Iftodi, Aliuţă, Cernat, Bornescu, Vintilă, Rică Neaga vor îmbrăca tricoul echipei legendelor şi vor răspunde indicaţiilor tactice ale lui Dorinel Munteanu, care se va afla în postura de antrenor. Adversari le vor fi Dan Petrescu, Frunză, Todoran, Galamaz, Onofraş, Apostol, Dănălache, Bordeianu, Mara şi Bilaşco – foşti fotbalişti din echipa de aur a Unirii Urziceni, care în anul 2009 a câştigat campionatul şi a ajuns în grupele Champions League, dar care a fost desfiinţată între timp. La eveniment şi-a anunţat prezenţa şi Mircea Lucescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: