IPJ Ialomiţa face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs din sursă externă

IPJ Ialomiţa face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs din sursă externă

Poliţia caută agent pentru Serviciul de Acţiuni Speciale FOTO Adevărul

IPJ Ialomiţa scoate la concurs 4 posturi de ajutor şef de post, unul de agent la Financiar Contabilitate, 2 posturi agent la Serviciul de Comunicaţii şi Informatică, un post în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un post de ofiţer inginer comunicaţii, prin încadrare directă din sursă externă.

Înscrierile se fac exclusiv online la adresa de e-mail sursaexterna@il.politiaromana.ro.
 
Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în secţiunea carieră/posturi-scoase-la-concurs.
 
Înscrierile se fac până pe 24 noiembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
 
Listele candidaturilor validate/invalidate vor fi publicate, la data de 17 decembrie, pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, respectiv il.politiaromana.ro
 
În perioada 15 – 19 decembrie, în cazul celor 4 posturi de ajutor de şef de post, candidaţii ale căror dosare au fost validate vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice. La data de 23 decembrie va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările