Incendiu la o gospodărie din Axintele, proprietarul a suferit un atac de panică

Incendiu la o gospodărie din Axintele, proprietarul a suferit un atac de panică

Incendiul a fost stins de pompieri FOTO ISU Ialomiţa

Un foc lăsat nesupravegheat a aprins o gospodărie din localitatea Axintele. Alarma s-a dat sâmbătă dimineaţă, la  ora 07.50. La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 militari.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă. Au ars aproximativ 80 mp din acoperişul casei confecţionat din lemn şi învelit cu plăci de azbociment, elemente de mobilier, electrocasnice şi materiale textile. Incendiul a fost localizat operativ şi lichidat după aproximativ o oră şi jumătate. În urma incendiului, proprietarul, în vârstă de aproximativ 74 ani, a suferit un atac de panică, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a pornit de la un foc deschis în spaţii închise.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: