Incendiu devastator în satul Misleanu, provocat de un scurtcircuit

Incendiu devastator în satul Misleanu, provocat de un scurtcircuit

Pompierii au intervenit rapid FOTO Adevărul

Un scurtcircuit provocat de un cablu izolat necorespunzător a provocat un incendiu devastator miercuri, în jurul orei 15.00, într-o gospodărie din satul Miselanu, comuna Perieţi.

 
La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD, încadrate cu 13 subofiţeri. La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta la acoperişul casei. Salvatorii au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii (2 pompieri civili), acesta fiind lichidat două ore mai târziu.
Focul a mistuit acoperişul casei, aproximativ 100 mp de acoperiş din lemn şi tablă, bunuri electrocasnice şi mobilierul din bucătărie. Din fericire nu au fost înregistrate victime, însă focul s-a extins şi la o magazie în care erau depozitate aproximativ 2 mc de lemne de foc, care au ars în întregime. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a pornit de la un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: