Incendiu devastator din cauza unei butelii care a explodat. O femeie a fost rănită grav în deflagraţiee

Incendiu devastator din cauza unei butelii care a explodat. O femeie a fost rănită grav în deflagraţiee

Locuinţa a fost mistuită parţial de flăcări FOTO ISU Ialomiţa

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce una dintre cele 4 butelii pe care le avea în gospodărie a explodat, provocând un incendiu devastator. Pompierii din Urziceni s-au luptat două ore cu flăcările.

Ştiri pe aceeaşi temă


Gazul de la o butelie defectă sau neetanşată corespunzător a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Bărcăneşti, susţin reprezentanţii ISU Ialomiţa după primele ceercetări effectuate la faţa locului. Incidentul a avut loc pe 13 septembrie, în jurul orei 10.15. În momentul deflagraţiei în interiorul locuinţei se afla proprietara care a suferit arsuri la nivelul feţei şi al membrului superior drept, fiind scoasă din casă de vecini.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Urziceni cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de prim ajutor calificat SMURD. Până la sosirea acestora, o butelie aflată în bucătărie a explodat, iar flăcările s-au extins cu rapiditate la întreaga locuinţă, pe o suprafaţă de apriximativ 70 metri pătraţi. Salvatorii au reuşit să scoată din casă alte trei butelii care puteau să explodeze în orice moment. Femeia a fost preluată de  echipajul SMURD şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

citeste totul despre: