Incendiu devastator în cartierul Feteşti-sat: Două locuinţe, distruse de flăcări în urma unei improvizaţii la coşul de fum

Incendiu devastator în cartierul Feteşti-sat: Două locuinţe, distruse de flăcări în urma unei improvizaţii la coşul de fum

Incendiu devastator FOTO Adevărul

O locuinţă cu etaj din cartierul Feteşti-sat, 2,5 tone de lemne şi anexele unei gospodării învecinate au fost făcute scrum luni seară într-un incendiu devastator. 29 de militari din Feteşti, Slobozia şi Ţăndărei au intervenit mai bine de 4 ore pentru a stinge vâlvătaia.

 
 
Incendiul a izbucnit la locuinţa unui cetăţean din cartierul Feteşti – sat, în seara zilei de 22 aprilie în jurul orelor 22.00. Flăcările au pornit dintr-o anexă din lemn în care se afla centrala termică şi s-au extins rapid la casa alcătuită din parter şi etaj, dar şi la gospodăria din vecinătate, unde au cuprins două construcţii-dependinţe. Pompierii de la Staţia Feteşti au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, însă amploarea incendiului i-a determinat să solicite în sprijin alte două autospeciale de intervenţie de la gărzile Slobozia şi Ţăndărei.
 
28 de subofiţeri şi un ofiţer s-au luptat aproape 4 ore cu focul, care, până la lichidare, a distrus o bună parte din casa de la care pornit, precum şi o magazie cu aproximativ 2,5 tone de lemne pentru foc şi un adăpost de păsări din gospodăria vecină. În incendiu au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 280 mp, mobilier şi aparatură electrocasnică din două dormitoare, o baie şi o bucătărie, precum şi centrala termică. Prin intervenţia pompierilor a fost salvată o suprafaţă d e aproximativ 160 mp din parterul casei, alcătuit din 3 dormitoare, 1 hol şi 3 spaţii comerciale. 
 
Datele de la faţa locului indică faptul că incendiul a izbucnit de la improvizaţii efectuate la coşul de evacuare a fumului de la centrala termică. Evenimentul nu s-a soldat cu victime sau cu animale vătămate, au precizat reprezentanţii ISU Ialomiţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: