Implicare activă în comunitate. Ialomiţenii, îndemnaţi să acceseze platforma City Health

Implicare activă în comunitate. Ialomiţenii, îndemnaţi să acceseze platforma City Health

Platforma este disponibilă de pe orice dispozitiv conectat la internet FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Ialomiţenii sunt îndemnaţi să  acceseze City Health, platforma care a propulsat Slobozia în era digitală şi care permite implicarea directă alături de administraţia locală la găsirea de soluţii în timp rapid la problemele ce afectează viaţă de zi cu zi a cetăţenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
“Soluţia „City Health” este accesibilă cu un singur clik de pe orice dispozitiv conectat la internet şi permite cetăţenilor să raporteze şi să cartografieze problemele care îi deranjează în oraş. Fie că vorbim de gunoaie depozitate în mod necorespunzător, gropi în asfalt, lucrări nesemnalizate, semafoare defecte, bunuri urbane vandalizate, defecţiuni la sistemele de utilităţi, marcaje şterse sau chiar blocaje în trafic şi gălăgie.
 
Utilizatorii pot vizualiza propriile raportări, dar şi raportările altor concetăţeni. Pot vota problemele raportate şi pot vizualiza rezoluţia dată de reprezentanţii Primăriei Slobozia pentru o fiecare dintre acestea. Problemele raportate sunt grupate pe categorii şi sunt afişate prioritar, în funcţie de numărul de voturi primite. Sesizările pot fi însoţite de fotografii şi localizate cu exactitate pe hartă. Pot avea expeditor cunoscut sau anonim”, au transmis reprezentanţii Primăriei Slobozia. Aplicaţia oferă statistici cu privire la zonele, departamentele şi perioadele din an cu cele mai multe sesizări şi măsura în care acestea au fost rezolvate.
 
În acelaşi timp, cetăţenii au acces la un panou statistic despre calitatea vieţii, care cuprinde date comparative cu privire la: rata criminalităţii în oraş, calitatea aerului, numărul de probleme raportate de către cetăţeni, numărul de probleme rezolvate, numărul de intervenţii ale echipajelor de Pompieri, Poliţie şi Ambulanţă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: