Imagini din Slobozia Veche

Imagini din Slobozia Veche

Foarte mulţi oameni au venit să vadă cărţile poştale

Muzeul Judeţean Ialomiţa a fost gazda unei expoziţii inedite de cărţi poştale, unde oamenii au putut să admire imagini din Slobozia de altă dată. Oamenii veniţi la vernisaj au fost foarte încântaţi de calitatea pieselor expoziţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ideea de a organiza o astfel de exoziţie îi aparţine jurnalistului ialomiţean, Florin Floreanu. Colecţionar de cărţi poştale vechi, gazetarul s-a gândit să arate, tuturor, imagini din Slobozia deceniilor trecute.

Colecţia sa cuprinde zeci de cărţi poştale în care este ilustrată reşedinţa judeţului Ialomiţa. Cele mai multe piese au fost cumpărate de pe internet, de la colecţionari din ţară şi străinătate.

„Nu vreau să spun foarte multe despre colecţia mea, îi las pe cei prezenţi aici să admire cărţile poştale“,a spus jurnalistul emoţionat. Este a doua expoziţie pe care Florin Floreanu o organizează la Muzeul Judeţean Ialomiţa. Prima a avut loc în urmă cu aproximativ cinci ani, când gazetarul a prezentat o impresionată colecţie de fotografii.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările