IGPR: 121 de permise, reţinute de poliţişti pentru nereguli în trafic

IGPR: 121 de permise, reţinute de poliţişti pentru nereguli în trafic

Controale în trafic FOTO Adevărul

În urma intervenţiilor şi acţiunilor de ieri, poliţiştii au aplicat 1.929 de sancţiuni celor care au încălcat prevederile legale şi au reţinut 121 de permise şoferilor care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La data de 22 martie, poliţiştii au acţionat pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, constatând 454 de infracţiuni, dintre care 34 de distrugere, 156  de fapte de furt şi 4 infracţiuni la regimul armelor, muniţiilor, materialelor nucleare, materiilor radioactive, explozive şi substanţelor toxice.
 
În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 56 de infracţiuni la regimul circulaţiei. Pentru încălcările legislaţiei rutiere, şoferilor le-au fost reţinute 121 de permise de conducere şi retrase 23 de certificate de înmatriculare.
 
Au fost organizate 92 de acţiuni, iar poliţiştii au intervenit la 2.720 de sesizări ale cetăţenilor, 2.173 dintre acestea fiind prin 112. De asemenea, au fost depistate 4 persoane urmărite naţional sau internaţional, în cauzele instrumentate au fost dispuse 14 măsuri preventive, iar 84 de persoane au fost surprinse în flagrant delict.
 
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.929 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.175.000 de lei şi au confiscat bunuri de peste 14.500 de lei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: