Ialomiţenii, tot mai greu de ţinut în casă. Amenzi pentru sfidarea carantinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia nu i-a găsit acasă pe cei care ar fi trebuit să stea izolaţi FOTO Adevărul
Poliţia nu i-a găsit acasă pe cei care ar fi trebuit să stea izolaţi FOTO Adevărul

Ialomiţenii sunt tot mai greu de ţinut în casă. Poliţiştii ialomiţeni au identificat pe parcursul weekend-ului două persoane care nu au respectat măsura izolării, fiind amendate cu câte 1.000 de lei.

De asemenea, oamenii legii au sancţionat 47 de persoane care au încălcat legislaţia în contextul stării de alertă. 

Sâmbătă, 5 iunie, în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Slobozia, în cadrul activităţilor de verificare a persoanelor aflate în izolare/carantinare la domiciliu pe raza comunei Cosâmbeşti, au constatat că un bărbat în vârstă de 26 de ani nu se află la adresa declarată.

Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de izolare/carantinare la domiciliu, prevăzută de Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenda în valoare de 1.000 lei.

Duminică, 6 iunie, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Stelnica au constatat faptul că un tânăr de 21 ani, din comuna Făcăeni, a părăsit adresa declarată de izolare, pentru a merge la cumpărături.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiind totodată informată Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa.

Vă mai recomandăm şi:

Doi poliţişti români din Regatul Unit, ameninţaţi cu concedierea după ce au petrecut un weekend în România. Acuzaţia care le-a fost adusă

Momentul în care se prăbuşeşte Cascada Bigăr VIDEO

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite