Ia-mă, nene: Un bărbat din Mărculeşti, lăsat fără permis timp de 6 luni pentru că efectua transport ilegal de persoane

Ia-mă, nene: Un bărbat din Mărculeşti, lăsat fără permis timp de 6 luni pentru că efectua transport ilegal de persoane

Bărbatul care efectua curse ilegale de persoane a fost depistat în trafic FOTO Adevărul

Un ialomiţean a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce efectua transport neautorizat de persoane pe ruta Slobozia - Mărculeşti. Călătorii sunt sfătuiţi de oamenii legii să evite serviciile taximetriştilor-pirat pentur a nu se expune unor riscuri legate de siguranţa transportului.

 
Pe 22 august, poliţiştii rutieri au depistat în flagrant delict un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Mărculeşti, în timp ce efectua transport neautorizat de persoane pe ruta Slobozia - Mărculeşti.
 
Activitatea a avut loc în cadrul unei acţiuni operative pentru depistarea, probarea şi sancţionarea celor care efectuează transport public de persoane contra cost, cu autoturisme, fără a deţine autorizaţie valabilă de transport persoane în regim de taxi sau închiriere, cu încălcarea prevederilor Legii 38/2003.
 
Bărbatul de 62 de ani a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1.000 de lei, luându-se şi măsura de reţinere a talonului şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare. De asemenea, şoferului i-a fost suspendat dreptul de a utiliza vehiculul pentru o perioadă de 6 luni.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: