Hoţii care acţionau în Făcăeni, capturaţi de poliţiştii din Feteşti

Hoţii care acţionau în Făcăeni, capturaţi de poliţiştii din Feteşti

Suspecţii au fost prinşi de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii din Feteşti au identificat opt tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, toţi din comuna Făcăeni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 
Conform anchetatorilor, pe 19 februarie, Poliţia a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani, din comuna Făcăeni, c care a reclamat că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinţei sale, de unde au sustras mai multe unelte de uz gospodăresc, acumulatori auto, precum şi scule electrice.
 
Poliţiştii au demarat cercetările reuşind identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, opt tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, din aceeaşi localitate. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 80% şi predat părţii vătămate.
 
Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: