Grupare infracţională specializată în furturi de animale, destructurată de poliţiştii ialomiţeni

Grupare infracţională specializată în furturi de animale, destructurată de poliţiştii ialomiţeni

Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi pentru 24 de ore FOTO: adevarul.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au destructurat o grupare infracţională specializată în furturi de animale. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, doi bărbaţi de 31, respectiv 46 de ani, ambii din municipiul Slobozia.

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat şi favorizarea făptuitorului.

Din cercetări, a rezultat că în lunile ianuarie şi februarie ale acestui an, membrii grupării din care făceau parte cei doi bărbaţi, ar fi comis două furturi de animale pe raza comunelor Ciochina şi Misleanu. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 21.000 lei.

Persoanele în cauză urmează să fie prezentate parchetului, astăzi 18 aprilie a.c., cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor şi recuperării prejudiciului cauzat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: