Gaşca Zurli aduce spectacolul "Puterea Zâmbetului" în Bărăgan pe 20 ianuarie

Gaşca Zurli aduce spectacolul

Gaşca Zurli ajunge la Slobozia FOTO Facebook/ Gaşca Zurli

Pe 2o ianuarie, Gaşca Zurli aduce Zâmbetul Zurli la Slobozia. Spectacolul începe la ora 15.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor şi este cea mai nouă producţie marca Zurli. Bilete se mai găsesc în reţeaua Bilete.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Spectacolul le reaminteşte spectatorilor prezenţi, părinţi, copii şi bunici, cât este de important să zâmbeşti. Şi cât de uşor putem face asta, atunci când devenim conştienţi că un zâmbet ne poate face viaţa mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.
 
Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, din România. Spectacolele sunt despre magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Ideea de educaţie (plictisitoare, neatractivă pentru copii) a fost transformată într-un spectacol al imaginaţiei, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună şi mai frumoasă.
 
Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorinţa creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginaţia şi să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen naţional. „Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăţa lucruri care să-i motiveze şi să-i ajute să relaţioneze mai uşor cu cei din jur.”
 
Zurli e prima companie din România care şi-a conceput spectacolele şi evenimentele luând în considerare şi efectul post spectacol. Zurli integrează părinţii în lumea copiilor. Zurli construieşte pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările