Fraude economice, investigate de poliţişti. Au fost sechestrate bunuri de aproape 3 milioane de lei

Fraude economice, investigate de poliţişti. Au fost sechestrate bunuri de aproape 3 milioane de lei

Poliţia a efectuat 127 de descinderi la suspecţi de fraude economice FOTO Adevărul

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 127 de percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.000.000 de lei.

 
În perioada 4 – 10 ianuarie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 127 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 32 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 
 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 80 de persoane a fost dispusă începerea urmăririi penale, iar faţă de 16 au fost dispuse măsuri preventive (2 reţinute, 3 arestate preventiv, una arestată la domiciliu, iar faţă de 10 persoane s-a dispus control judiciar).
 
Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de aproape 3.000.000 de lei, dintre care aproape 150.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 230.000 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 258.640 de ţigarete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: