FOTO Au început „Zilele Municipiului Slobozia“. Evenimentul a ajuns la ediţia cu numărul XIII

FOTO Au început „Zilele Municipiului Slobozia“. Evenimentul a ajuns la ediţia cu numărul XIII

Sărbătorile Sloboziei au ajuns la a XIII-a ediţie FOTO: M.S.

Cea de-a XIII-a ediţie  a „Zilelor Sloboziei“ aduce în oraş multă muzică şi distracţie. Anul acesta, autorităţile au decis să mute zona destinată sărbătorilor în parcarea Kaufland.


Aşa cum ne-au obişnuit, autorităţile locale au dat startul „Zilelor Sloboziei“ cu bine cunoscuta slujbă dedicată eroilor neamului. Mai mult, primarul Alexandru Stoica a inaugurat noul Bulevard al Uniriid in Slobozia.
 

Foto

Totodată, au fost premiaţi elevii elită ai oraşului, precum şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Ziua de sâmbătă debutează în Orăşelul Copiilor şi Parcul E14 cu o nouă ediţie a „Cupei Municipiului Slobozia“ la fotbal, şah şi table. Pe scena de la Centrul Cultural, sunt programate apoi noi spectacole oferite de elevi din Slobozia, în vreme ce Fanfara Municipiului va susţine un recital în Parcul E14.

După-amiaza, în Piaţa Revoluţiei, va putea fi urmărit un nou spectacol susţinut de elevi, în vreme ce seara, în parcarea Kaufland, va avea loc Gala Laureaţilor „Steluţe pe portativ“, urmată de concerte semnate New Page şi Pepe, dar şi un spectacol al Academiei de Dans „Wilmark“.

Duminică, în ultima zi a celei de-a XIII-a ediţii a Sărbătorilor Municipiului Slobozia, va avea loc un concurs de streetball, urmat de Crosul Sărbătorilor.

Seara se încheie la Kaufland, acolo unde cei mai buni sportivi ai oraşului vor fi premiaţi, iar cluburile sportive „Olimpia“, „Satori“ şi „Unirea“ vor oferi demonstraţii de aikido, karate, tae-bo şi aerobic.

Concursul de miss, recitalul Orchestrei de Estradă a Municipiului Slobozia şi spectacolul susţinut de Emil Lassaria&Caitlyn anunţă show-ul pe care îl va oferi Direcţia 5, urmat de un foc de artificii care va încheia cea de-a XIII-a ediţie a Zilelor Municipiului Slobozia.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: