FOTO Ileana Vulpescu, scriitor: „Fac parte dintre românii care nu se ruşinează că sunt români”

FOTO Ileana Vulpescu, scriitor: „Fac parte dintre românii care nu se ruşinează că sunt români”

Ileana Vulpescu şi-a lansat la Slobozia cea mai recentă carte a sa FOTO: M.S.

Ileana Vulpescu, autoarea celebrului roman din anii 80 „Arta conversaţiei”, a fost prezentă miercuri la Slobozia. Ea le-a adus cititorilor săi din Bărăgan cea mai recentă publicaţie a sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartea pe care autoarea Ileana Vulpescu a lansat-o la Slobozia miercuri se intitulează „Noi doamnă doctor, când o să murim“, ultimul său roman care descrie atmosfera din vremea comunismului şi imediat după Revoluţie. Scriitoarea a fost foarte emoţionată de primirea de care a avut parte la Slobozia.

Înainte de a-şi prezenta noua publicaţie ea le-a vorbit celor prezenţi despre pasiunea sa despre scris şi despre motivele care au îndemnat-o să devină publicist.

„Din punctul meu de vedere literatura este unică. Un scriitor este al limbii în care scrie. Eu fac parte dintre românii care nu se ruşinează că sunt români“, au fost cuvintele Ilenei Vulpescu.

Ileana Vulpescu a vorbit şi despre începuturile carierei sale, precum şi despre atmosfera din cadrul Uniunii Scriitorilor din România, în momentul în care a fost integrată în acest tărâm al celor mai buni autori din ţara noastră.
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările