FOTO Copilul dispărut duminică a fost găsit înecat la Frăţileşti

FOTO Copilul dispărut duminică a fost găsit înecat la Frăţileşti

Militarii ISU au scos trupul copilului din apele învolburate ale Ialomiţei FOTO: M.S.

Duminica trecută un copil de 10 ani din Slobozia a dispărut în apele râului Ialomiţa. El a fost descoperit la 15 kilometri de oraş, în zona localităţii Frăţileşti.

Foto

Un cetăţean a anunţat la 112 că în zona localităţii Frăţileşti, un cadavru pluteşte pe râul Ialomiţa. La momentul respectiv, echipajul de căutare se afla pe apă în zona localităţii Gimbăşani, iar în momentul primirii apelului s-au deplasat la faţa locului. În scurt timp, trupul copilului a fost adus la mal şi predat autospecialei Institutului de Medicină Legală.

Reamintim că duminică după amiază un copil de 10 ani a plecat la scăldat cu un amic şi a fost luat de apele Ialomiţei. El a fost căutat continuu de familie şi pompieri.

Gest extrem

Cazul copilului i-a impresionat chiar şi pe localnicii cartierului în care acesta locuia. Un bărbat de 44 de ani a sărit în apele Ialomiţei pentru a-l căuta pe micuţ, la doar o zi după ce acesta a dispărut. Bărbatul a fost scos din apă cu ajutorul pompierilor, mai mult mort decât viu.

El a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a spitalului Slobozia, însă a refuzat să primească îngrijiri medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: