Forţele de ordine au descins la Feteşti. Câte persoane au fost legitimate

Forţele de ordine au descins la Feteşti. Câte persoane au fost legitimate

Razie cu efective mărite la feteşti FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 350 de persoane legitimate, 243 de autoturisme controlate, 84 de sancţiuni contravenţionale aplicate. Acesta este bilanţul unei acţiuni  de prevenire a infracţionalităţii stradale, riscului rutier precum şi respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 100 de poliţişti şi jandarmi au descins în urmă cu 2 zile, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, pe raza municipiului Feteşti. Au fost controlate în trafic 243 de autovehicule şi legitimate 353 de persoane.
 
De asemenea, au fost aplicate 84 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 24.000 de lei, fiind reţinute 3 permise de conducere şi retrase 8 certificate şi 4 plăcuţe de înmatriculare.
 
Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul acţiunii pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite. 
 
Astfel au fost depistate două persoane care apelau la mila publicului folosindu-se de prezenţa minorilor, în cauză fiind întocmite dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de folosirea unui minor în scop de cerşetorie.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările