Foc pus intenţionat într-o gospodărie din Malu Roşu. Adăpostul animalelor şi tone de furaje s-au făcut scrum

Foc pus intenţionat într-o gospodărie din Malu Roşu. Adăpostul animalelor şi tone de furaje s-au făcut scrum

Focul a făcut prăpăd într-o gospodărie din satul Malul Roşu FOTO ISU Ialomiţa

Două tone de plante furajere au ars ca o torţă duminică dimineaţă, 23 ianuarie, într-o gospodărie din satul Malu Roşu. Din fericire, nu au existat victime omeneşti.

Alarma s-a dat pe 23 ianuarie, la ora 06.00, când un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor. Gospodăria îi fusese cuprinsă de flăcări.

La locul solicitării, în satul Malul Roşu, s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. 

Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru îndepărtarea efectelor negative, forţele de intervenţie au acţionat aproximativ două ore.

În incendiu au ars un adăpost de animale pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi şi aproximativ două tone de plante furajere.

Conform ISU Ialomiţa, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată sau din culpă a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările