Femeie cu handicap, batjocorită de un tânăr. Agresorul i-a introdus o bucată de lemn în vagin

Femeie cu handicap, batjocorită de un tânăr. Agresorul i-a introdus o bucată de lemn în vagin

Violatorul din Amara a fost arestat pentru 30 de zile FOTO: adevaru.ro

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr din oraşul Amara. Acesta a fost reţinut după ce a violat o femeie cu dizabilităţi din aceeaşi localitate. Anchetatorii susţin că agresorul i-a introdus victimei în vagin o bucată de lemn.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de Revelion, într-un parc din oraşul Amara. Agresorul, pe numele său Ionuţ Andrei Măiţa, şi-a ademenit victima, o femeie de aproximativ 50 de ani cu handicap psihic, după care a început să o batjocorească.

Agresorul a rupt hainele victimei şi a constrâns-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Potrivit anchetei, tânărul ar fi folosit şi o bucată de lemn, pe care i-a introdus-o femeii în vagin.

Surse judiciare apreciază faptul că tânărul nu a putut să-şi motiveze gestul. Acesta le-ar fi declarat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia faptul că ideea de a întreţine raporturi sexuale cu respectiva victimă i-a venit din senin. În urma examenului medico-legal s-a stabilit faptul că el a avut discernământ în momentul în care a violat-o pe femeie.

În urmă cu două zile Ionuţ Andrei Măiţa a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Slobozia, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. După un proces care a durat câteva ore, judecătorii au stabilit să-l reţină pe tânărul din Amara. În prezent, el se află închis în Centrul de Reţinere şi Arest al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt.

Citiţi şi:

Olimpica din Bârlad violată de un afacerist, trădată şi de avocaţi. Cruciada apărătorilor pentru a-l scoate basma curată pe cel acuzat că a batjocorit copila

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: