Efectivele de jandarmi, suplimentate pentru asigurarea ordinii publice în weekend

Efectivele de jandarmi, suplimentate pentru asigurarea ordinii publice în weekend

Forţele de ordine, cu ochii pe evenimentele din weekend FOTO IJJ Ialomiţa

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a suplimentat efectivele angrenate în misiuni, în acest weekend, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă la manifestările cu public numeros organizate pe raza judeţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii ialomiţeni, alături de poliţişti, vor lua măsurile necesare pentru prevenirea faptelor antisociale la evenimentele spotive, cultural-artistice precum şi la manifestările religioase prilejuite de sfinţirea lăcaşului de cult “Sf. Ierarh Nicolae” din localitatea Hagieni.
 
„Desfăşurarea în condiţii de normalitate a evenimentelor din acest sfârşit de săptămână este una dintre priorităţile noastre şi vă recomandăm să respectaţi regulile de protecţie sanitară, distanţarea fizică, măsurile stabilite de către organizator şi indicaţiile forţelor de ordine. În caz de nevoie, reamintim că puteţi sesiza orice incident sau problemă prin apel la numărul unic de urgenţă 112 sau direct, celei mai apropiate patrule de jandarmi”, au transmis reprezentanţii IJJ Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările