Două accidente cu 4 răniţi, produse pe DN2, în localitatea Moviliţa

Două accidente cu 4 răniţi, produse pe DN2, în localitatea Moviliţa

Cele două accidente au avut loc pe DN2, la un interval de câteva ore FOTO ISU Ialomiţa

Două accidente rutiere au avut loc pe 21 noiembrie, la interval de câteva ore în localitatea Moviliţa, pe DN2.Prima coliziune s-a produs în jurul orei 15.25, între două autoturisme la intrarea în localitate.

 
Pentru salvarea victimelor, 2 adulţi, au acţionat salvatorii de la Detaşamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD încadrate cu 8 pompieri.  Paramedicii au acordat primele îngrijiri victimelor, şoferii celor două autoturisme, cu vârste de 24 ani şi respectiv 57 ani, care ulterior au refuzat  transportul la spital.
 
În al doilea accident, care a avut loc în jurul orei 19.00, au fost implicate două autoutilitare. Pentru salvarea victimelor, un minor şi 2 adulţi, au acţionat salvatorii de la Detaşamentul Urziceni cu o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, venite în sprijin.
 
Paramedicii şi cadrele medicale au acordat primele îngrijiri victimelor, un minor în vârstă de 18 ani, care a fost preluat ulterior şi transportat la spitalul Urziceni de către echipajul SMURD şi două persoane de sex masculin cu vârstele de 39 ani şi respectiv 37 ani, care au fost preluate ulterior şi transportate la spitalul Urziceni de către echipajele SAJ.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: