Dosare penale pentru infracţiuni economice. Inspectorii fiscali estimează un prejudiciu de 1,1 milioane de lei

Dosare penale pentru infracţiuni economice. Inspectorii fiscali estimează un prejudiciu de 1,1 milioane de lei

FOTO: adevarul.ro

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomiţa a făcut publice rezultatele controalelor întreprinse de inspectorii fiscali în luna mai a acestui an. În urma verificărilor, inspectorii fiscali au sesizat organele de urmărire penală pentru nouă cazuri de infracţiuni economice.

Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Administraţi Judeţene a Finanţelor Publice Ialomiţa, inspectorii fiscali au verificat 9 persoanje juridice, agenţi economici şi persoane fizice autorizate, cu privire la anumite suspiciuni legate de comiterea unor fapte de natură penală. 

Rezultatele verificărilor au scos la iveală faptul că cei 9 agenţi economici verificaţi au comis fapte de natură penală ce intră în sfera infracţiunilor economice. Astfel, au fost sesizate organele de urmărie penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa şi ale Parchetelor locale pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul estimat de inspectorii fiscali se ridică la valoarea de 1,1 milioane de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările