Doi suspecţi de braconaj cinegetic, prinşi de poliţişti la Căzăneşti

Doi suspecţi de braconaj cinegetic, prinşi de poliţişti la Căzăneşti

Suspecţii au fost prinşi pe un fpnd de vănătoare FOTO Adevărul

Doi ialomiţeni sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic după ce au fost depistaţi, având asupra lor arme, pe un fond de vânătoare de pe raza oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La data de 23 aprilie, în jurul orei 16.00, Poliţia Oraşului Căzăneşti a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute practică braconaj cinegetic pe un fond de vânătoare de pe raza oraşului Căzăneşti.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase, însoţiţi de criminalişti, iar în urma verificărilor au depistat doi bărbaţi, de 33 şi 34, care aveau asupra lor arme de vânătoare cu alice. Asupra celor două persoane nu a fost găsit vânat.
 
De asemenea, cei doi nu au prezentat autorizaţii de vânătoare şi nu au putut justifica prezenţa lor în fondul cinegetic cu arme de vânătoare, acestea fiind ridicate pe bază de ordonanţă, iar autoturismul cu care se deplasau indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor. Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare.
 
Ei sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic - tentativa de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizaţia de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condiţiile legii de gestionar pentru fondul cinegetic.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările