Doctorul Victor Pogorevici este noul preşedinte al Colegiului Medicilor din Ialomiţa

Doctorul Victor Pogorevici este noul preşedinte al Colegiului Medicilor din Ialomiţa

Victor  Pogorevici, noul preşedinte al Colegiului Medicilor Ialomiţa FOTO: M.S.

Cu alegerile suspendate din cauza unor conflicte interne, medicii din Ialomiţa au ales în sfârşit un preşedinte pentru Colegiul Medicilor din Ialomiţa. Este vorba despre doctorul specialist în oftalmologie Victor Pogorevici din Urziceni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Medicii din Ialomiţa au încercat încă din decembrie 2015 să aleagă un nou preşedinte pentru Colegiu, însă, în urma unei solicitări a CMR - Bucureşti, alegerile au fost suspendate. Recent, cei 300 de doctori din cadrul Colegiului Medicilor Ialomiţa şi-au ales noua structură de conducere. În urma dezbaterilor preşedinte a fost ales doctorul oftamolog Victor Pogorevici. 
 
„Eu sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o colegii mei. Am planuri foarte mari pentru viitorul Colegiului Medicilor Ialomiţa.Vă stăm la dispoziţie cu toate informaţiile prin intermediul domnului doctor Alexandrescu, cel care a fost numit să vorbească cu presa„ susţine Victor Pogorevici. El va deţine funcţia pînă la următoarele alegeri, care se vor desfăşura peste 4 ani. 
 
Noul secretar al Colegiului este medicul de familie Iolanda Marinescu, înlocuindu-l astfel pe medicul Mihail Lungu, cel care a deţinut această funcţie de drept, până la alegerile de săptămîna trecută. Prim-vicepreşedinte al Colegiului a fost numit medicul specialist chirurg Octavian Alexandrescu. Tot el are şi funcţia de purtător de cuvânt. Iar vicepreşedinţi au fost aleşi Florin Dobre, specialist în medicina muncii, şi Silvia Măciucă, medic de familie. 
 
Citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările