Descinderi cu peste 90 de poliţişti la Urziceni şi Manasia. Au fost confiscate 4 arme airsoft

Descinderi cu peste 90 de poliţişti la Urziceni şi Manasia. Au fost confiscate 4 arme airsoft

Mai multe arme au fost confiscate la percheziţii FOTO ISU Ialomiţa

Peste 90 de poliţişti ialomiţeni au descins luni, 17 februarie, la 12 adrese pe raza municipiului Urziceni şi în comuna Manasia, de unde au ridicat 4 arme, au aplicat 145 de amenzi şi au constatat 6 infracţiuni în flagrant.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 17 februarie, peste 90 de poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale, au desfăşurat o razie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziţii domiciliare ce au vizat documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar deţine ilegal arme şi muniţii.

În urma descinderilor, poliţiştii au ridicat de la domiciliul unui bărbat din localitatea Manasia 3 arme tip puşcă airsoft, iar de la un bărbat din municipiul Urziceni a fost confiscat un pistol tip airsoft. Armele descoperite vor fi expertizate în vederea stabilirii regimului acestora.

Şase permise de conducere, reţinute

În cadrul acţiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecţii, zone de acces şi ieşiri din municipiul Urziceni, pe DN 2A, precum şi pe raza localităţilor învecinate. Poliţiştii au aplicat 145 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 52.200 de lei, şi au reţinut 6 permise de conducere pentru alcool, depăşire neregulamentară, viteză şi neacordare de prioritate.

De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale, în baza mandatelor de percheziţie puse în executare, s-au sesizat din oficiu şi au întocmit pe numele a 6 persoane dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: