Delicvenţa juvenilă, în atenţia poliţiştilor din Feteşti

Delicvenţa juvenilă, în atenţia poliţiştilor din Feteşti

Acţiuni pentru prevenirea infracţiunilor în rândul elevilor FOTO Adevărul

Poliţiştii din Feteşti au acţionat în această săptămână pentru prevenirea faptelor cu violenţă, a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor în zona unităţilor de învăţământ, precum şi pe traseele elevi lor spre staţiile de autobuz, gară şi în autogară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, s-au desfăşurat activităţi preventiv-educative pe timpul orelor de curs, cu accent pe prevenirea traficului şi consumului de droguri în unităţile de învăţământ.
 
În cadrul acţiunii au fost verificaţi agenţii de pază ai şcolilor, precum şi unităţile de alimentaţie publică din proximitatea acestora, fiind totodată organizate şi filtre rutiere, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. 
 
19 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.980 de lei au aplicat poliţiştii în cadrul activităţilor, din care 15 pentru nerespectarea prevederilor  O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 4 amenzi la Legea 349/2002 privind prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: