Dealer de droguri din Bucureşti, anchetat la Slobozia de procurorii DIICOT

Dealer de droguri din Bucureşti, anchetat la Slobozia de procurorii DIICOT

În locuinţa suspectului principal au fost descoperite cantităţi de canabis FOTO: adevarul.ro

Sfârşitul de săptămână a adus o nouă anchetă marca DIICOT, la Slobozia. Ancheataorii specializaţi în compaterea infracţiunilor de criminalitate organizată au pus în mişcare acţiunea penală pe numele unui tânăr din Bucureşti, acuzat că deţinea droguri pe care ulterior le vindea pe raza judeţului Ialomiţa.

Potrivit anchetei coordonată de procurorii DIICOT Slobozia, dealerul de droguri ar fi vândut canabis în mai multe localităţi din judeţul Ialomiţa. 
 
Pentru a proba acuzaţiile pe care i le aduc suspectului, anchetatorii au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului nostru, dar şi în Bucureşti. În urma descinderilor, mai multe persoane au fost chemate la audieri, la sediul DIICOT Slobozia, însă suspiciunile planează doar auspra unei singure persoane. 
 
Mai mult, în locaţiile unde au fost efectuate percheziţiile ar fi fost descoperite mai multe cantităţi de canabis precum şi o instalaţie de fabricare a drogurilor. Cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare. 
 
Citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: