Daruri pentru copiii nevoiaşi din partea poliţiştilor ialomiţeni

Daruri pentru copiii nevoiaşi din partea poliţiştilor ialomiţeni

Poliítiştii au dus daruri copiilor sărmani FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii ialomiţeni au contribuit la ajutorarea copiilor din centrele de plasament de pe raza municipiului Slobozia, în preajma sărbătorilor pascale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scopul acestui apel la umanitate şi solidaritate a fost acela de ajutorare a copiilor care provin din familii cu o situaţie materială precară, cu vârste cuprinse între zero şi 18 ani, prin donarea de jucarii şi îmbrăcăminte, precum şi prin colectarea unor sume de bani.
 
"Totodată, ideea organizării acestei activităţi a adus mai mulţi oameni aproape unul de celălalt, atât la nivelul gândurilor bune pe care le pot transmite, cât şi din punct de vedere al sprijinului real pe care îl pot acorda, fiindcă un gest simplu umanitar are o importanţă deosebită pentru cei care trăiesc zi de zi din neajunsuri. 
 
Toţi banii proveniţi din donaţii, precum şi jucăriile şi articolele de îmbrăcăminte, au fost oferite pentru a le aduce o bucurie şi pentru a veni în sprijinul copiilor din centrele de plasament"", a anunţat IPJ Ialomiţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: