Cum sunt sabotaţi muncitorii de la Drumuri şi Poduri de hoţi. Ce mai fură ialomiţenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furturile elementelor de semnalizare rutieră temporară pun în pericol siguranţa circulaţiei, atrage atenţia Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri(DRDP) Constanţa. În localitatea Amara-Griviţa a dispărut şi semaforul montat de angajaţii care fac reparaţii asfaltice.

În cursul lunii august, la lucrarea de reparaţii asfaltice prin reciclare la rece care este în curs de execuţie pe drumul naţional DN 2C, localitatea Amara-Griviţa, din judeţul Ialomiţa, semnalizată corespunzător conform normelor legale în vigoare, au fost furate balizele. Furtul a fost sesizat la poliţie, fiind întocmit proces verbal de constatare.

Ulterior, au fost instalate semafoare pentru circulaţie alternativă, pe jumătate de cale. Săptămâna trecută a fost furată o baterie a unui semafor. Din nou, D.R.D.P. Constanţa, prin Secţia de Producţie care execută lucrarea, a sesizat Poliţia.

Imagine indisponibilă


În seara zilei de 5 septembrie 2019 a fost furat un semafor cu totul! O altă sesizare la poliţie. Rugăm oamenii să înţeleagă că aceste acţiuni pot pune în pericol siguranţa circulaţiei, creează dificultăţi în desfăşurarea lucrărilor şi cauzează costuri suplimentare, au anunţat reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina de socializare a instituţiei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite