Cum s-a transformat Alexandru Stoica, primarul Sloboziei, în inculpat

Cum s-a transformat Alexandru Stoica, primarul Sloboziei, în inculpat

ALexandru Stoica a fost trimis în judecată pentru două captele de acuzare FOTO: adevarul.ro

Municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, se alătură trendului naţional al primarilor certaţi cu legea. Ales în 2012 ca primar al oraşului pe listele Partidului Social Democrat, aflat la primul său mandat, Alexandru Stoica a devenit în 2015 un edil inculpat.

 

Edilul Sloboziei a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia sub acuzaţiile de fals intelectual şi instigare la fals intelectual.

Din datele procurorilor reiese faptul că el ar fi emis ilegal o serie de autorizaţii de construcţie, în urma cărora la intrarea în Slobozia a fost ridicată o benzinărie. 

Implicaţi în aceeaşi anchetă a edilului sunt şi Agripina Costea, secretarul Primăriei Slobozia, Corneliu George Marian, şeful serviciului Urbanism şi Aurelia Esterka, arhitectul şef al Sloboziei.

Cei trei funcţionari publici au fost suspendaţi din funcţie, în timp ce primarul Alexandru Stoica este în continuare la cârma oraşului.

El a fost cercetat în stare de libertate. Şi nu este prima anchetă în care apare numele lui Alexandru Stoica. În 2013, în urma unei descinderi a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, Stoica ar fi fost suspectat de faptul că ar fi folosit o ştampilă pentru a aviza o serie de documente oficiale.

Citiţi şi:

Alexandru Stoica, primarul Slobozia este urmărit penal. Procurorii îl acuză de fals intelectual

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: