Cum reuşeşte un poliţist să facă fericiţi 4 copii în 2 minute. Nu e un banc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a reuşit să aducă bucuria pe chipurile copiilor FOTO Captură Video
Poliţistul a reuşit să aducă bucuria pe chipurile copiilor FOTO Captură Video

Un poliţist a reuşit în 2 minute să facă 4 copii fericiţi. Un video amuzant a fost postat pe o pagină de socializare, iar fericirea micuţilor distraţi de omul în uniformă este molipsitoare. Filmarea a strâns aprecieri pozitive şi a devenit virală în mediul online.

Înregistrarea a fost postată de Info trafic Feteşti - Ialomiţa, Legi, Evenimente rutiere, Ştiri şi a lansat o adevărată dezbatere în rândul internauţilor, împărţiţi în 2 tabere: a făcut bine poliţistul sau trebuia să-şi vadă de programul său, ignorându-i pe micuţi?

Cei 4 copii, trei fetiţe şi un băieţel, sunt filmaţi cum se apropie de maşina în care se află un poliţist. Fără să-i respingă, omul legii le zâmbeşte, moment în care i-a cucerit pe loc. Începe să le arate staţia, iar micuţii îl roagă să pună o melodie. De aici începe marea distracţie. La megafon se aud semnalele care pot fi recunoscute oriunde atunci când poliţiştii pleacă în misiune. Copiii devin fericiţi într-o clipă: râd zgomotos, sar şi se minunează de zgomotele pe care le aud. În acelaşi timp, poliţistul intră în jocul lor şi îi întreabă răbdător ce sunete vor să mai audă.

Bravo!Dragii de ei!Copilaşii cu energia şi râsetele lor atât de pozitive l-au molipsit şi pe dnul poliţist cu o doză bună de energie!Respect!Copiii trebuie deprinşi să aibă incredere în politie!Frumos!Felicitări!, E minunat când vezi că mai există şi astfel de oameni, care nu au uitat de unde au plecat si cândva au fost şi ei ca acesti copii minunaţi!! Respect domnule poliţist, cred că sunteţi un părinte de nota zece!!,  Bravo! Cât de important este să dai încredere în autorităţi de la o vârstă fragedă, să înţeleagă faptul că umanitatea există în orice meserie sunt doar câteva dintre mesajele pozitive. Au fost însă şi internauţi care au apreciat gestul, dar au comentat că aşa ceva nu trebuie să facă un poliţist în timpul programului.

   VIDEO

Vă mai recomandăm şi:

Depăşirea fatală făcută de un poliţist cu Trabantul. Bărbatul a murit într-un accident rutier pe DN 76 FOTO

Cătălin Drulă: Pe întreaga autostradă A10 se va putea circula în acest an

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite