FOTO Pelerinaj în Bărăgan la scoarţa unui copac. Zeci de oameni spun că Mântuitorul a apărut lăcrimând pe trunchiul arborelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fenomen inexplicabil s-a petrecut în Ialomiţa în a treia zi de Crăciun. Mai mulţi localnici ai comunei Griviţa susţin că ar fi văzut chipul lui Isus Hristos care varsă lacrimi pe un copac. Toată noaptea, oamenii s-au strâns în jurul pomului, s-au rugat şi au aprins lumânări.

Pelerinaj în mijlocul câmpului

Copacul binecuvântat se află în mijlocul câmpului la 7 kilometri de localitatea ialomiţeană Griviţa. Noaptea trecută, zeci de oameni din respectiva comună, oraşul Amara şi alte localităţi învecinate au venit să vadă minunea dumnezeiască.

Este vorba despre chipul lui Isus Hristos care varsă lacrimi şi care ar fi apărut pe tulpina pomului, în locul unde cu câteva luni în urmă un sătean a tăiat o creangă groasă.  Povestea apariţiei misterioase pare desprinsă din filmele ştiinţifico-fantastice.

S-ar părea că la ivirea zorilor celei de-a treia zi de Crăciun, o lumină roşie a coborât din cer, a lovit copacul şi astfel a apărut chipul Mântuitorului.

„Mi-a povestit un vecin care a văzut cum s-a întîmplat totul. A văzut aşa o lumină roşie cum atinge copacul, iar apoi a apărut faţa lui Iisus. Toată ziua au venit oameni aici să se închine“le-a declarat un tânăr, prezent şi el noaptea trecută la locul unde s-a petrecut inexplicabilul fenomen, reporterilorpublicaţiei online independentoline.ro .


Pelerinii de ocazie au adus cu ei lumânări şi s-au rugat până după miezul nopţii în faţa copacului, pentru sănătate şi vindecarea rudelor bolnave.

Pelerinajul a continuat şi în această dimineaţă. Pe şoseaua unde se află copacul „sfinţit“, curioşii au reapărut. Şi de această dată au adus cu ei lumânări şi flori pentru a primi binecuvântarea divinităţii supreme.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite