Controale. Zeci de amenzi pentru ialomiţenii prinşi fără mască pe stradă

Controale. Zeci de amenzi pentru ialomiţenii prinşi fără mască pe stradă

Poliţia verifică zilnic dacă se respectă regulile sanitare FOTO IPJ Ialomiţa

S-au intensificat controalele forţelor de ordine în toată ţara, în restaurante, locuri aglomerate şi în mijloacele de transport în comun. Poliţiştii îi vizează pe cei care nu poartă măşti de protecţie sau care nu păstrează distanţa de siguranţă. Până acum, agenţii au dat sute de amenzi şi numeroase avertismente.

Ştiri pe aceeaşi temă

În weekend,în judeţul Ialomiţa, peste 90 de poliţişti, însoţiţi de jandarmi şi poliţişti locali, au verificat peste 70 de societăţi comerciale sau persoane fizice autorizate.
De asemenea, în cadrul acţiunilor, efectivele angrenate au verificat şi pieţele, restaurantele, centrele comerciale şi zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 800 de persoane şi controlate în cadrul filtrelor rutiere 124 de mijloace de transport persoane.
 
Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, echipele de control au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, 39 dintre acestea aplicate persoanelor care nu au purtat măşti de protecţie şi 2 unor cetăţeni depistaţi în spaţiul public, deşi aveau instituită măsura carantinării la domiciliu.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările