Condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, capturat de poliţişti. Bărbatul se sustrăgea executării pedepsei

Condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, capturat de poliţişti. Bărbatul se sustrăgea executării pedepsei

Bărbatul a fost trimis în penitenciar FOTO Adevărul

Un condamnat pentru tentativă de omor din Fierbinţi-Târg a fost capturat de poliţişti, în urma unei razii în timpul căreia au fost depistate 166 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă


Printre cei capturaţi s-a aflat şi un bărbat, de 52 de ani, din oraşul Fierbinţi-Târg, judeţul Ialomiţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat. Acesta a fost depistat de poliţişti şi încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

În perioada 15—21 septembrie, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 116 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 70 de minori.

De asemenea, au fost depistate 50 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 33 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 9 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare şi 2 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.
 

Vă recomandăm şi:

Şofer băut, condamnat la 8 luni de închisoare. Bărbatul a fost depus în penitenciarul Slobozia

Mandate de executare a pedepsei. Patru condamnaţi la închisoare pentru încăierare, prinşi de poliţişti

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

Şi după gratii sunt poveşti frumoase de viaţă. Deţinuţii-actori, care fac spectacole de zile mari în penitenciar

citeste totul despre: