Comercianţii ialomiţeni continuă să-şi vândă marfa. Soluţia găsită de primarul din Slobozia

Comercianţii ialomiţeni continuă să-şi vândă marfa. Soluţia găsită de primarul din Slobozia

Primarul Sloboziei, Dragoş Soare(dreapta), în Hala Agroalimentară FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Comercianţii din Slobozia se vor muta în căsuţe pentru a-şi continua activitatea de luni, 9 noiembrie, ca urmare a închiderii pieţelor agroalimentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Municipiului Slobozia, Dragoş Soare, a fost prezent în weekend în Hala Agroalimentară din Slobozia pentru a găsi soluţiile de care comercianţii din piaţă au nevoie pentru a îşi continua activitatea. 
 
Conform Hotărârii CNSU din 5.11.2020, art 7, activitatea în pieţele agroalimentare închise se suspendă, dar este permisă în spaţiile deschise. Pentru comercianţii care au spaţii închiriate în incinta Halei Agroalimentare din Slobozia, Dragoş Soare, împreună cu directorul DADP, Valeriu Roşca, şi cu directorul S.C. Servicii Publice S.R.L., Dorina Milea, au identificat soluţia potrivită astfel încât toţi comercianţii care au spaţii de vânzare închiriate în incinta halei să îşi continue activitatea şi de luni. 
 
S-a luat decizia de a crea noi spaţii de vânzare şi s-au identificat locaţiile pe care acestea vor fi amplasate în exteriorul halei, soluţiile găsite fiind agreate de toţi comercianţii.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările